Babolat Pure Strike 16x19 Ρακέτα Τένις Άπλεχτη

101406-323
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Μη Διαθέσιμο

Με μερικές βελτιώσεις στην αίσθηση, η Pure Strike 16x19 παραμένει μια από τις πιο ελκυστικές και χρήσιμες ρακέτες στη σειρά της Babolat.

Χρωματική ΟμάδαΛευκό Περιγραφή ΧρώματοςΛΕΥΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΕ ΦύλοUNISEX
Διαφορετικοί Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφή και Αλλαγές
Δωρεάν Η Πρώτη Αλλαγή!
Εξαιρετική Ποιότητα

Με αυτήν τη ρακέτα, η Babolat αναβαθμίζει τη δημοφιλή Pure Strike 16x19 με μια νέα τεχνολογία αποσβέσεως, διατηρώντας την ελκυστική παιχνιδιάρικη αίσθηση της προηγούμενης γενιάς. Καυχώμενη για ένα ελαφρώς μεγαλύτερο βάρος από την προηγούμενη γενιά, αυτή η ρακέτα προσφέρει λίγο περισσότερη σταθερότητα και δύναμη, παραμένοντας όμως γρήγορη για επιθετικούς παίκτες που δρουν σε όλο το γήπεδο και προσφέροντας την ίδια ακρίβεια σε πλήρεις χτυπήματα.

Όπως και η προηγούμενη γενιά, διαθέτει υβριδική κατασκευή πλαισίου (ονομάζεται Control Frame Technology), που συνδυάζει τον έλεγχο και την αίσθηση του τετραγωνικού πλαισίου με την ταχύτητα και τη δυναμικότητα μιας σύγχρονης ελλειπτικής δοκού. Αυτή η ρακέτα διαθέτει επίσης την τεχνολογία FSI Power που περιλαμβάνει μεγαλύτερα κενά μεταξύ των επάνω διασταυρώσεων των χορδών για ευκολότερη πρόσβαση σε σπιν και ταχύτητα. Νέα σε αυτό το πλαίσιο είναι η C² Pure Feel, μια τεχνολογία υλικού που συνδυάζει το cortex με ένα μοναδικά ευέλικτο ελαστικό υλικό viscoelastic. Το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο αποσβεννυμένη αίσθηση κραδασμών από την προηγούμενη γενιά με ελαφρώς καλύτερο κράτημα. Από την baseline, η Pure Strike 16x19 αισθάνεται σταθερή και εξαιρετικά ακριβής.

Προσφέρει την ακρίβεια που ευνοεί το σπιν της Pure Drive αλλά με μια πιο απαλή αντίδραση και καλύτερο feedback από τη μπάλα. Με μερικές βελτιώσεις στην αίσθηση, η Pure Strike 16x19 παραμένει μια από τις πιο ελκυστικές και χρήσιμες ρακέτες στη σειρά της Babolat.

Βάρος
305g
Διάταξη Χορδών
16/19
Θήκη
Χωρίς Θήκη
Ισορροπία (άπλεχτη)
330 mm +/- 7 mm
Πλέξιμο
Άπλεχτη
Σκληρότητα (RA)
66
Συνιστώμενη Τάση
23-27 kg
Μάρκα
BABOLAT
Χρωματική Ομάδα
Λευκό
Κωδικός MPN
101406-323
Μήκος Ρακέτας
27 in.
Κωδικός
101406
Κωδικός Χρώματος
323
Περιγραφή Χρώματος
ΛΕΥΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΕ
Φύλο
UNISEX
Μέγεθος
0
Σύνθεση
Γραφίτης
Find similar